Savet ginekologa

20201014_102345

Specijalista ginekologije i akušerstva dr Vesna Kostić

Sve trudnice imaju povećan rizik od anemije zbog nedostatka gvožđa. Svaka trudnica treba da zna da u toku trudnoće organizmu treba dvostruko više gvožda nego ženama koje nisu u drugom stanju. Trudnicama je potrebno gvožđa da bi proizvodile više krvi za snabdevanje svoje bebe kiseonikom I izbegavši time anemiju. Anemija u većem obliku može dovesti do prevremenog porođaja I dobijanje beba sa malom telesnom težinom. Žene takođe dvožđe gube kroz ciklus tako da iz toga razloga bi trebalo u organizam ubaciti dovoljne količine gvožđa.
Organizam je uvek dobro snabdevati gvožđem iz namirnica, pravilno izbalansiranom ishranom a kada vam to vreme I način života ne dozvoljava onda organizmu treba priteći u pomoć raznim prirodnim preparatima kao dodatak ishrani koji u sebi sadrže gvožđe.

Jedan od veoma kvalitetnih prirodnih preparata na tržištu bogat gvožđem je ANTIANEMIK koji u svom sastavu pored raznovrnih bagotvornih biljaka ima koprivu kao osnovu za koju svi zanamo da je prirodni rezrvoar gvožđa.

Call Now Button
U korpi nema proizvoda
0