Zdravlje je u prirodi

Upotreba lekovitog i aromatičnog bilja u lečenju stanovništva u Srbiji ima dugu tradiciju. Upotreba lekovitih biljaka u prevenciji lečenja različitih oboljenja stara je koliko i samo čovečanstvo. Dokumenti neprocenljive vrednosti pokazuju da su lekovito bilje u velikoj meri koristili mnogi narodi kroz čitavu istoriju ljudske civilizacije.
Mnoga jedinjena izdvojena iz biljaka sa visokim terapeutskim efektom i dalje imaju primenu u medicini ili predstavljaju model za izradu velikog broja sintetičkih lekova sa poboljšanjim ili modifikovanim efektima.
Koncept lečenja zasnovan  na upotrebu lekovitih sirovina i biljnih lekova naziva se fitoterapija.  Fitoterapija je osnov tradicionalne medicine svakog naroda. Zato fitoterapija predstavlja sastavni deo savremene farmakoterapije i  savremeni način lečenja gde zauzima značajno mesto u savremenoj medicini.
Prepoznavši značaj fitoterapije u svremenoj medicini i lečenju stanovništa Natura Sanare se opredelila za proizvodnju preparata isključio proizvedenih od biljnih sirovina.
Posle dugogodišnjih ispitivanja i pozitivnih rezultata, na tržištu je plasirala svoja dva revolucionarna proizvoda .
Antianemik   namenjen osobama sa manjkom gvožđa (anemičnim osobama)  Kostozavarivač namenjen osobama koje imaju problema sa kostima i gubitkom kalcijuma.
Call Now Button
U korpi nema proizvoda
0